La Fira de l’Estoc i la de la Solidaritat encenten un cap de setmana ple d’activitats

La Fira de l'Estoc
La Fira de l’Estoc

La Fira de l’Estoc, organitzada per l’Associació de Comerciants i la regidoria de Comerç, va encetar divendres un cap de setmana ple d’activitats a Castellbisbal, que culminaran amb els Tres Tombs que els Amics de Sant Antoni celebraran diumenge pels carrers de la vila.

Publicitat

La fira, que va reunir a la Plaça de l’Església una desena de comerços locals, va servir per oferir als visitants ofertes i promocions, un cop les la campanya de Nadal i les rebaixes ja han quedat lluny.

Tot i que al matí i al migidia la fira no va estar massa concorreguda, a la tarda es va instal·lar una atracció inflable que va fer les delícies dels més petits, augmentant considerablement el nombre de visitants.

Publicitat

Les mateixes carpes de l’Associació de Comerciants han servit aquest matí per a la Fira de la Solidaritat, l’acte anual que organitza la regidoria de Solidaritat per difondre les activitats solidàries. Entre els expositors hi havia associacions locals com el Banc d’Aliments de Castellbisbal així com ONG globals com la Fundació Vicente Ferrer. Així mateix, també es van instal·lar artesans locals.

Publicat el 28 de febrer de 2015 a les 17:00 per Vicenç Moliné