La farmacèutica Anna Gracia assumeix la gestió de la farmàcia de la plaça Lluis Companys

Publicitat

La farmacèutica Anna Gracia és, des de principis d’any, la titular de la farmàcia ubicada a la plaça Lluis companys, davant l’Institut Castellbisbal. La farmàcia, que fins ara estava gestionada per la farmacèutica Montse Castellana, mantindrà els serveis actuals al mateix temps que incorporarà diverses novetats.

“La idea és seguir oferint el millor servei possible, i buscar nous horitzons per millorar el servei que oferim”, explica Anna Gracia, afegint que també vol pensar en les “necessitats que actualment no estan cobertes, per tenir a punt el producte adient per cada cas”.

Publicitat

En aquest sentit, una de les novetats que incorporarà la farmàcia “promocions i esdeveniments, especialment en cosmètica, perquè tothom pugui trobar el producte més adient per cada necessitat”.

Al mateix temps, s’ha ampliat la gama de productes, especialment en infantil, dietètica i nutrició esportiva, higiene íntima per la dona i higiene bucal, a més d’una extensa oferta en ortopèdia.

“Volem atendre les necessitats de la població”, explica la nova propietària. “Per això tenim un equip humà de primera línia per atendre a tots els veïns i veïnes, amb els productes d’alta qualitat i medicaments que necessitin i un espai per trobar-se còmode”.

La farmàcia té un horari d’obertura ampliat, de 8 del matí a 10 de la nit, a més d’horari de matí els dissabtes i les guàrdies corresponents.

“Però la base del nostre negoci és el tracte humà amb els clients”, insisteix. “Entenem l’atenció a les persones en la seva globalitat, aquesta és la identitat de la farmàcia. No només atendre els problemes físics si no anar més enllà. Creiem en un model basat en escoltar, entendre i comprendre a les persones que entrin a la farmàcia, en definitiva estimar”, explica, afegint que persegueix “cuidar la salut i promoure el benestar del poble”.

L’equip de la farmàcia

 

Author: Contingut Patrocinat