La desena pedalada nocturna duplica la participació de l’any passat

La desena edició de la pedalada nocturna, organitzada per Esport Motor Castellbisbal, ha comptat amb la participació de prop de 260 ciclistes, que des de les 18h han recorregut els diversos camins de muntanya del terme municipal en la que ja és un clàssic en els esdeveniments esportius del poble.

Publicitat

A partir de les 20h, el nombrós públic que s’ha reunit a la plaça Folch i Torres ha vist arribar als diferents participants, després que aquests haguessin passat per Can Coromines, la Torre Fosada, les Casetes de Can Oliveró, Can Pastallé i la riera del Morral il·luminats només amb les seves llanternes i amb el suport de Protecció Civil per creuar les carreteres.

La participació d’enguany ha duplicat en participants a la de l’any passat, una edició marcada per la pluja que va aplegar uns 120 ciclistes.

Publicitat

Des de l’organització consideren aquest fet com un èxit i esperen poder ampliar el nombre de participants en l’edició vinent.

La cursa només ha hagut de lamentar algunes caigudes. La pitjor, a la trialera de la Cuétara, un dels llocs més difíls del recorregut just a sobre del torrent de Pagueres, ha acabat amb el ciclista amb una fractura de clavícula.

Els participants, procedents de tota Catalunya, han participat en el sorteig de diversos obsequis oferts pels patrocinadors i, un cop rentades les bicicletes amb l’ajuda de les mànegues de l’ADF, han recuperat forces sopant botifarra i pa amb tomàquet i amb la possibilitat de dutxar-se al pavelló del CEIP Montserrat.

Publicat el 10 de novembre de 2012 a les 21:51 per Vicenç Moliné