La deixalleria segueix perdent usuaris

La deixalleriaEls serveis de recollida de residus de Castellbisbal, on s’inclou la deixalleria, el Punt Verd i la deixalleria mòbil, van perdre prop de 3.000 usuaris si comparem les dades d’us de l’any passat amb les de 2012.

Publicitat

Segons el balanç fet per la regidoria de Medi Ambient, l’any passat la deixalleria i la resta de serveis municipals de recollida de residus van tenir un total de 12.952 mentre que el 2011 n’hi va haver 15.884.

Fonts de la regidoria de Medi Ambient senyalen que la crisi ha fet baixar el nombre d’usuaris de la deixalleria, que va assolir el seu màxim l’any 2010 amb més de 18.000 usuaris, tot i que també recorden que el canvi d’ubicació del Punt Verd, “a un local menys cèntric”, també ha estat un factor en contra així com la rebaixa de la freqüència i les ubicacions de la deixalleria mòvil.

Publicitat

Pel que fa a l’arribada de residus, tots els tipus que es gestionen a la deixalleria van experimentar caigudes exceptuant els tòners de tinta per impresores i els matalassos. Els que més van caure van ser els materials reutilitzables voluminosos que ho van fer en més d’un 68%.

Publicat el 1 de febrer de 2013 a les 22:35 per Vicenç Moliné