La CUP presenta la llista a les eleccions municipals amb Olga Mateo al capdavant

Olga Mateo, de 21 anys, encapçalarà la llista de la Candidatura d’Unitat Popular de Castellbisbal per a les eleccions municipals vinents.

L’acte, que va reunir prop de cent persones, va acabar amb l’actuació musical d'”Agarrulstim”
Publicitat

Ho farà acompanyada de 22 candidats més i amb un programa que proposa municipalitzar i millorar serveis com l’aigua, la neteja viaria, el transport o la llar d’infants, portar la lluita feminista i LGTBI a l’Ajuntament i governar des d’una “radicalitat ecològica”.

Uns eixos que la CUP va explicar el passat 6 d’abril en un acte celebrat davant mateix de la seva seu, al carrer Major, i que va comptar amb la intervenció de l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós. Venturós, que va ser condemnada a sis mesos d’inhabilitació per no retirar l’estelada de la façana de l’Ajuntament de Berga durant dos comicis electorals, va parlar sobre desobediència, lluita col·lectiva i drets socials, i va animar al col·lectiu local a entrar a l’Ajuntament “no per dirigir, sinó per aportar el que es treballa des de la base. Per representar les persones que les institucions tenen oblidades”.

Publicitat

La llista completa de candidats de la CUP és:
Olga Mateo
Miguel Angel Montero
Albert Pastallé
Sabina Molina
Meritxell Pérez
Pere Navarra
Marta Serra
Oriol Pidelasserra
Marina Alonso
Jordi Playà
Isabel Gallardo
Guillem Bas
Josep Dolset
Nil Roig
Maria José
Jose Carrasco
Jordi Pardo
Eric
Sabina López
Magdalena Escayol
Tània
Francisco Asensio