La CUP de Castellbisbal es presentarà a les eleccions municipals de l’any vinent

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Castellbisbal, presentada en societat el passat 12 d’octubre, té intenció de presentar-se a les properes eleccions municipals, que se celebraran el maig de l’any vinent. El partit, que fins ara havien actuat com a grup de suport participant en alguns actes i amb voluntaris fent d’interventors a les eleccions autonòmiques de 2012, encara no té candidat però ha començat a treballar en un ventall d’entre 50 i 100 propostes que els estatuts del partit els exigeixen per presentar-se a les eleccions municipals.

Publicitat

L’acte de presentació de la CUP Castellbisbal, celebrat el passat 12 d’Octubre, va omplir de públic el pati de l’Esbarjo, i va comptar amb la presència d’Asier Baiona, regidor de la CUP a Molins de Rei, Jordi Martinez, actor i pallasso, i l’actuació de Set de Rumba, així com els parlaments de diversos impulsors de la nova CUP local.

Segons han explicat a 772.cat, la idea d’una CUP local va sorgir ara fa un any, després de l’1 d’Octubre i les mobilitzacions posteriors. “Creiem que pot generar un nou espai de participació, obert a un sector de la població poc representat tant a l’ajuntament com a les formacions polítiques que hi ha a Castellbisbal. Moltes d’aquestes persones implicades en el teixit associatiu de la vila no participen de la vida política del poble. Esperem que amb la creació d’aquest grup inclusiu i obert, Castellbisbal tingui un nou espai de debat on poder generar-hi propostes” apunten des del partit.

Publicitat

De moment, reconeixen que encara estan “verds” i busquen persones que hi vulguin participar. L’objectiu és poder celebrar cada 15 dies una assamblea oberta on es debatrà una temàtica concreta com Habitatge o Benestar Social. La idea és que amb les idees que sorgeixin es pugui donar forma al futur programa electoral.

Publicat el 6 de Novembre de 2018 a les 11:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné