La coral la Unió canta caramelles a diverses masies del poble

Coral la Unió cantant a la masia de Can Campanya
Coral la Unió cantant a la masia de Can Campanya. Foto: Can Campanya

El passat diumenge 14 d’abril, quinze dies després de Pasqua, els i les membres de la Coral la Unio de Castellbisbal van visitar les diverses masies del municipi per cantar-hi, com ja és tradició, les seves tradicionals caramelles.

Publicitat

La ruta, que va començar a les 10 del matí per la Masia-Restaurant de Costablanca, va seguir per Ca n’Oliveró, el restaurant de les Casetes de Ca n’Oliveró, Can Costa, la Masia-Restaurant de Can Campanya, la barriada del Canyet, Can Pedrerol de Baix i, cap a quarts de tres de la tarda, van fer una última cantada a Can Cases del Riu.

A cada masia s’hi van poder escoltar un total de tres peces, consistents en un bals i les cançons  “El meu avi” i “Marinada”, totes elles molt aplaudides pel públic que es van trobar a les diferents masies.

Publicitat

En les diverses parades del recorregut, els i les cantaires van gaudir de petits refrigeris cortesia dels propietaris de les diferents masies visitades. Alhora també van recollir propines que els permetran ajudar a finançar la coral i organitzar una excursió de cara a l’estiu.

Aquesta activitat és organitzada per la Coral des de fa molts anys enrere. I tot i que per raons diverses, el nombre de masies on cantar s’ha reduït una mica ens els darrers temps, cantaires de la coral valoren molt positivament l’acte i declaren la intenció que aquest es segueixi celebrant en anys pròxims, tal com s’ha fet fins ara.

Publicat el 15 d’abril a les 9:00 per Albert Miralles.