La comparsa Barbie & Ken & Viceversa guanya un Carnestoltes marcat pel fred

012-DSC_0012
La comparsa “Barbie & Ken & Viceversa”, amb 75 vots, va guanyar el premi a la millor comparsa de la rua de Carnaval d’enguany. La comparsa, disfressada de les famoses nines Barbie i Ken, amb les seves corresponents capses, va estar acompanyada d’una carrossa amb un gran cotxe de color rosa.

Publicitat

En segon lloc va quedar la comparsa “Star Vice” i, el sorteig del porc, el van guanyar la comparsa “Si ets marieta, on vas?”.

En total, 34 comparses amb més de 1.100 integrants en total, més que l’any passat, van participar en la rua d’enguany. Una rua, això sí, que ja va deixar notar el fred que marcaria el ball posterior a la Plaça de l’Església.

Publicitat

061-DSC_0061

Les baixes temperatures van ser les culpables de que l’assistència de públic fos lleugerament més reduïda que altres anys, especialment als carrers més allunyats de la Bassa, on va començar. En total, segons l’Ajuntament, unes 2.000 persones van assistir al cercavila.
Un cop acabada la rua, la festa es va traslladar a la Plaça de l’Església, on es va celebrar el ball de Carnaval després que fos impossible celebrar-lo al Casal, on s’havia fet fins ara.

Amb temperatures properes als zero graus, l’atractiu de l’orquestra La Tribu de Santi Arisa no va ser suficient per omplir la plaça de l’Església, que va reunir força menys públic que el miler de persones calculat per l’Ajuntament.

image

 

Publicat el 10 de febrer de 2013 a les 16:40 per Vicenç Moliné i Albert Miralles.