La Comissió d’Economia aprova incloure als pressupostos de la Generalitat la reobertura del CAP les 24 hores

La Comissió d’Economia i Hisenda del Parlament ha aprovat una esmena del PSC als pressupostos de la Generalitat demanar que aquests incorporin una partida per a recuperar les urgències al CAP de Castellbisbal les 24 hores.

Publicitat

L’aprovació de l’esmena, que ara haurà de ser votada al Ple del Parlament, és una “victòria” per al PSC de Castellbisbal, segons han indicat en un comunicat. A la comissió d’Economia i Hisenda, la moció es va aprovar amb els vots a favor del PSC, el PP, Ciutadans, Catalunya Sí que es Pot, l’abstenció de la CUP i el vot en contra de Junts pel Sí.

L’esmena, en cas de ser aprovada al Ple del Parlament, significa que “la Generalitat de Catalunya, dins de les disponibilitats pressupostàries per a l’any 2017, haurà de garantir el recursos necessaris per a la reobertura del Servei d’atenció continuada del Centre d’Atenció Primària de Castellbisbal”, segons indiquen des del PSC.

Publicitat

El PSC ja va portar al Ple del Parlament la reobertura del CAP les 24 hores l’any passat, proposta que va ser aprovada amb el vot favorable de tots els grups excepte Junts pel Sí, que des del govern de la Generalitat encara no l’ha aplicat.

Publicat el 15 de febrer de 2017 a les 09:30h per Vicenç Moliné