La Colla Gegantera presenta els nous vestits dels Gegants de Catalunya

Els actes de celebració de la Diada nacional de Catalunya van servir de teló de fons per la presentació dels nous vestits dels gegants de Catalunya, en Treball i na Cultura, en aquests moments custiodats per la Colla Gegantera de Castellbisbal a l’espera de donar el relleu com a Ciutat Gegantera.

Publicitat

La presentació dels nous vestits, que originalment s’havia de realitzar durant la Festa Major d’estiu, es va celebrar en un acte al pati de Can Margarit que es va celebrar per duplicat per poder arribar al màxim d’espectadors, tenint en compte les limitacions imposades per les mesures de prevenció del Covid-19.

L’acte va incloure un audiovisual amb imatges de la història dels gegants així com testimonis dels seus creadors i imatges dels altres vestits. L’acte també va comptar amb discursos de Robert Quirantes, en representació de la Colla Gegantera de Castellbisbal, Susana Solé, en representació de l’Ajuntament, i de Joan Puigserver, president de l’Associació de Colles Geganteres de Catalunya.

Publicitat

Els nous vestits, que van ser el colofó final d’un acte on també van ballar els gegants de Castellbisbal, en Manel i la Vicenta, han estat elaborats al Taller d’Escultura Casserras de Solsona.


  Share: