La Colla Gegantera presenta el programa de la XXXII Ciutat Gegantera

Castellbisbal es convertirà en la trenta-dosena Ciutat Gegantera 2019 de Catalunya gràcies a la Colla Gegantera local, que va presentar la imatge i l’agenda d’actes de la celebració durant la Festa Major de Sant Vicenç.

A l’acte van assistir prop de seixanta persones
Publicitat

Xavier Docampo i Lluís Torres han estat els encarregats de posar imatge i color a aquest any especial sota la idea d’englobar els tres pilars que conformen el món geganter: els gegants, els portadors i portadores i el públic que els gaudeix. Amb aquesta premisa, i agafant com a base el logotip de la colla, els dissenyadors han creat diferent imatges rodones on s’entreveuen les quatre potes de la base dels gegants.

Imatge creada per X.Docampo i Ll.Torres

Pel que fa a l’agenda d’actes, els geganters van presentar també la nova pàgina web on hi ha informació de la colla i la programació d’actes per la trobada del 7 al 9 de juny. Serà llavors quan Castellbisbal aculli fins a 70 colles geganteres d’arreu del territori i, a banda de passejades i balls de lluïment, hi haurà actes protocol·laris, visites guiades, concerts i activitats per a totes les edats. A més, van avançar que s’inaugurarà un monument commemoratiu.

Publicitat

Caldrà esperar fins a l’abril per conèixer el cartell definitiu de la trobada, però mentrestant la Colla anima a tots els veïns i veïnes a registrar-se com a voluntaris i a assistir a la 28ena Trobada de Gegants i Trobada Internacional de gegants músics aquest cap de setmana. Un esdeveniment que dóna el tret de sortida a la celebració dels vint-i-cinc anys del Manel i la Vicenta i, també, a un any ple de balls i gegants.

 

La Colla ha aprofitat els 25 anys del Manel i la Vicenta per esdevenir Ciutat Gegantera de Catalunya 2019

 

 

Podeu seguir l’actualitat de la Ciutat Gegantera a través dels seus perfils de Facebook i Instagram.