La castellbisbalenca Vica Guirao, finalista dels premis Explorer per a emprenedors

La castellbisbalenca Vica Guirao, estudiant d’Empresa i Tecnología a la Universitat Autònoma de Barcelona, va quedar finalista en els premis del programa Explorer per a joves emprenedors amb la seva start-up Be Clovi.

Publicitat

Guirao, juntament amb la seva companya d’estudis Claudia Torner, ha creat una una plataforma online de lloguer de roba per nadons, mitjançant una subscripció mensual a packs de roba o llogant les peces de roba que es necessitin en cada moment.

El projecte ha estat desenvolupat en el marc de l’Explorer 2021, un programa finançat pel banc Santander i organitzat pels ajuntaments de Cerdanyola i Sant Cugat juntament amb el Parc de Recerca de la UAB amb l’objectiu de fomentar l’empreneduria entre els joves.

Publicitat

Segons expliquen les impulsores del projecte, Be Clovi es troba en procés de “gestació”, definint els detalls del model de negoci amb el que volen reduir l’impacte que la indústria textil té en el medi ambient reduint la quantitat de roba que consumeixen les famílies amb nadons.