La castellbisbalenca Nuria Hernández participa en el llibre ’15 Miradas a la Soledad’

La castellbisbalenca Nuria Hernández és una de les 15 autores que han participat en la redacció del llibre 15 Miradas a la Soledad, un anàlisi coral i multidisciplinar sobre la solitud que l’editorial Arcopress ha publicat a principis d’aquest any.

Publicitat

El llibre busca endinsar-se en l’experiència de sentir-se sol des de diferents perspectives per ajudar al lector a “elaborar la seva pròpia solitud d’una manera constructiva eliminant la connotació negativa de la solitud” en una època on el confinament per combatre la Covid-19 l’ha fet més freqüent que mai.

“Aquest llibre inclou totes les dades estadístiques i recull tot el que a dia d’avui sabem gràcies als estudis científics, però també allò que fa que algú se senti sol, encara que no sigui alguna cosa mesurable o fruit d’un fet empíric”, expliquen les autores.

Publicitat

Hernández va començar els estudis de periodisme -va col·laborar amb els mitjans locals de Castellbisbal a l’inici de la seva carrera- però és va decantar per la carrera de treballadora social, on acumula una llarga trajectòria a l’Ajuntament de Barcelona. La seva experiència li ha permés conèixer de primera mà l’impacte que la solitud té en les persones. Amb una perspectiva més analítica, la seva reflexió “recull moltes de les causes i tipologies de la soledat que es poden patir a les diferents etapes de la vida perquè poguem identificar-les i prevenir-ne les conseqüències negatives”.


  Share: