La castellbisbalenca Marta Folgoso publica la seva primera novela, ‘Por siempre, Mia’

Marta Folgoso

L’escriptora castellbisbalenca Marta Folgoso ha publicat la seva primera novela, Por siempre, Mia, una novela romántica-erótica sobre Mia, una jove que decideix deixar la seva ciutat natal, Barcelona, per començar una nova aventura a California, on coneix en Jacob, “un home atractiu que li pot tornar la il·lusió per l’amor”, segons ha explicat l’autora. Al retornar a casa per uns dies, es retroba amb el seu ex i ha de decidir entre “continuar amb la seva vida o donar un pas enrere”.

Publicitat

Folgoso, de 22 anys va començar a escriure amb només 12 anys. “Mai havia tingut el coratge per fer-ho públicament. Escrivia petits relats o poemes que compartia amb la família. Aquesta idea va sorgir un dia de confinament, després de donar-li moltes voltes i haver començat la novel·la sense dir-ho a ningú, li vaig mostrar part del primer capítol a amics i familiars, i, en vista que tothom semblava estar satisfet amb el resultat, vaig decidir continuar-la”. El 24 de setembre va ser publicada oficialment després d’autoeditar-la.

La novel·la és pot adquirir per Amazon, tant en format físic o format digital. L’altre opció, oferta per l’autora, és posar-se directament en contacte amb ella mitjançant l’Instagram (@martafolgoso).

Publicitat