La castellbisbalenca Júlia Bartel debuta amb el primer equip del Barça femení

La futbolista Júlia Bartel va debutar aquest diumenge amb el primer equip del FC Barcelona femení en el que va ser el seu primer partit a la Lliga Iberdrola, la màxima competició de futbol femení a Espanya.

Publicitat

Bartel, formada a la UE Castellbisbal, juga actualment al segon equip del FC Barcelona femení i va ser convocada per a l’últim partit de la temporada, a l’estadi Johan Cruyff contra l’Eibar.

L’equip ja s’havia proclamat campió de la lliga, un dels tres títols obtinguts pel club enguany juntament amb la Copa de la Reina i la Champions League, pel que va ser un partit d’homenatges per a les campiones.

Publicitat

Una d’elles va ser la capitana, Vicky Losada, a la que Bartel va subsituir cap al final del partit. D’aquesta manera, Bartel es va convertir en la quarta jugadora més jove en debutar amb el primer equip del FC Barcelona, amb només 17 anys i un mes.

La fita se suma a l’espectacular carrera de Bartel, internacional amb Catalunya i Espanya després de passar per les categories inferiors de l’Espanyol.


  Share: