La Casa de Andalucía celebra un festival especial per Festa Major

L'acte de la Casa de Andalucia

Publicitat

El passat divendres 18, en motiu de la celebració de la Festa Major de Sant Vicenç, la Casa de Andalucía de Castellbisbal va acollir el seu festival a les instal·lacions del Casal.

Tot i que és una iniciativa que repeteixen gairebé cada mes, aquest cop van destacar les actuaciones externes, acompanyades dels diferents grups de ball de l’entitat i de l’actuació del Coro Rociero Sagrado Corazón.

Publicitat

Va reunir prop d’unes dues-centes persones que van poder apreciar les actuacions dels diferents conjunts: En categoría de ball els formats per nens ‘Aloma del Romero’, per joves ‘Duende y compás’ i per adults ‘Amanecer Flamenco’ a més de la gran actuació del ‘Ballet Sensaciones’, un conjunt de ballarins professionals que va barrejar diferents estils de música.

2-DSC_0129

El Coro Rociero Sagrado Corazón, per la seva banda, va interpretar un total de cinc cançons entre les quals destaca la novetat ‘Sendero de Arenales’, una cançó ‘rociera’ molt coneguda que a partir d’ara els acompanyarà en les diferents actuacions que tenen programades.

La vetllada va acabar amb la presentació del nou disc del sevillà Diego Benjumea anomenat ‘Re-encuentro’, un treball discogràfic de flamenc, sevillanes i cobles.

Publicat el 23 de gener de 2013 a les 13:40 per Laura Grau amb fotografies cedides per Antoni Duran