La Casa de Andalucia celebra els seus 40 anys amb un festival ple de nostàlgia

La Casa de Andalucía va celebrar dissabte a la nit un festival molt especial. L’entitat compleix enguany el seu 40è aniversari i ho va conmemorar amb un festival carregat de nostàlgia, servida per les actuacions de molts dels grups de ball que ha tingut durant la seva història.

Publicitat

Des dels quadres de ball actuals fins a parelles que feia més de 12 anys que no ballaven juntes, passant per les noves generacions de ballarines, l’escenari d’El Casal no va estar en cap moment buit, com tampoc ho va estar la sala principal d’El Casal, plena de gom a gom amb més de 500 persones.

Un dels moments més emotius de la nit va ser el brindis conjunt, pel que es va convidar a pujar a l’escenari a tots els presidents vius de l’entitat, que van dedicar unes paraules d’agraïment a totes les persones que han dedicat temps i esforços a mantenir-la viva.

Publicitat

També en el marc de la celebració dels 40 anys de la Casa de Andalucía, l’entitat va inaugurar divendres una exposició a Els Costals on es repassa la història de l’entitat amb objectes i fotografies dels nombrosos festivals, romeries i celebracions organitzades pels seus membres.

A continuació, un recull fotogràfic de la nit:

     

Publicat el 27 de març de 2017 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné