La candidatura del PSC “Castellbisbal ens Il·lusiona” presenta el seu equip

El proper dissabte 13 d’abril a les 19.30h a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, la candidata a l’alcaldia Dolors Conde presenta a les persones que l’acompanyen a la llista i algunes propostes del programa electoral.

Publicitat

Fa uns mesos, el Partit Socialista de Castellbisbal va anunciar que es presenta a les eleccions municipals del proper 26 de maig amb una candidatura de progrés que rep el nom de “Castellbisbal ens Il·lusiona”.

L’equip, encapçalat per Dolor Conde, té com a principals objectius: treballar per Castellbisbal, que la població formi part del projecte i aconseguir que Castellbisbal sigui la nostra llar, el poble on volem viure.

Publicitat

Les 17 persones que conformen la llista electoral tenen edats molt variades i provenen de mons molt diferents amb estudis i experiència laboral a diversos àmbits: psicologia, comunicació, periodisme, administració d’empreses, recursos humans, disseny, economia, música, indústria química, literatura, etc. Tot i així, els integrants tenen un nexe en comú i és que tots creuen que el municipi mereix un canvi per tal de recuperar la il·lusió dels ciutadans i ciutadanes de Castellbisbal.

Dissabte 13 d’abril es donaran a conèixer algunes de les propostes que l’equip ha treballat durant mesos de feina. Cal destacar que els punts clau del programa electoral provenen de les peticions i demandes dels ciutadans i ciutadanes de Castellbisbal, les quals s’han recollit als actes que la candidatura ha organitzat fins al moment: l’acte de presentació de la candidata a l’octubre del passat any, el Vermut de la Gent Gran al febrer i el Sopar de la Dona del 8 de març.

Per tant, el programa electoral de “Castellbisbal ens Il·lusiona” s’està elaborant seguint uns paràmetres concrets que són escoltar a les persones per tal que la política sigui realment participativa.