La botiga de llaminadures Milú celebra el seu 20è aniversari

La botiga al carrer Sant Antoni

La fleca i botiga de llaminadures Milú celebrarà el proper dia de Sant Joan el seu vintè aniversari, ocasió per la que ha preparat un seguit de promocions per als seus clients.

Publicitat

Així, durant tot l’any celebrarà la vintena d’anys amb diverses ofertes. La primera durarà fins al 30 de Juny i consistirà en un descompte del 20% en tots els seus productes, incloses les coques de Sant Joan que ja fa dies que permet reservar.

L’establiment, que va començar amb un petit local al carrer Sant Antoni, va obrir les seves portes l’any 1998. Més tard es va traslladar al seu actual local, a l’avinguda Pau Casals, davant de l’escola Montserrat i el centre cultural Els Costals.

Publicitat

Allà, ha ampliat la seva oferta a productes de passitsseria per encàrrec, recordatoris d’esdeveniments com batejos i comunions, joguines, disfresses i una petita cafeteria amb terrassa.

Ana López, la propietària, explica que esta “molt contenta de celebrar aquest vinté aniversari”, més veient en perspectiva com ha evolucionat el seu negoci al llarg dels anys, coincidint amb el creixement del poble. Explica que s’ha fet gran al mateix temps que els seus clients, que creixien i tornaven a la botiga amb els seus fills. “Estic agraïda a tots els que m’han ajudat a fer-ho possible, família, amics i treballadors, durant tots aquests anys”, afegeix.

Contingut patrocinat publicat el 20 de Juny de 2018 a les 15:00