La Barretina, el Calaix de l’Àvia i Leiva, premis als millors aparadors del PFI

La llibreria la Barretina, el Calaix de l’Àvia i la cafeteria Leiva han estat els comerços amb els aparadors més votats en el concurs organitzat per l’Associació de Comerciants i el Programa de Formació i Inserció (PFI) de l’Institut Castellbisbal.

Publicitat

En le categories del concurs, el de La Barretina ha estat votat com l’aparador més original, el del Calaix de l’Àvia com el més elaborat i el de la cafeteria Leiva com el més nadalenc.

Aquest programa, que forma als estudiants en el sector del comerç, van contactar amb els comerços per organitzar un concurs d’aparadors i, al mateix temps que els alumnes treballaven conceptes d’aparadorisme, es promocionava el comerç local amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Publicitat

Finalment, tot i que s’hi van presentar més, només vuit comerços van poder participar en la iniciativa ja que el grup del PFI d’enguany esta format per 11 alumnes, alguns dels quals han treballat en grup.

Divendres al vespre es va celebrar la cerimònia d’entrega dels premis, pels que competien La Barretina, Inforsoft, la peixateria Cal Miguelín, Fet per Tu, calçats Bambú, Martin’s, Leiva i el Calaix de l’Àvia. Aquesta és la fotogaleria amb els aparadors participants:

L’entrega dels premis també va servir per anunciar els guanyadors dels vals de 25, 50, 100 i 200 euros que s’han sortejat per la campanya de Nadal així com una panera entre les més de 700 persones que han votat els diferents aparadors.

Un dels responsables del PFI de l’IES Castellbisbal, Rafa Tormos, va destacar la feina feta pels alumnes i com iniciatives com aquesta podien ajudar-los al mateix temps que es col·laborava amb el comerç local.

A l’acte hi van assistir un centanar de persones i va comptar amb un sopar fet pels alumnes del PFI d’Hosteleria i Restauració de Castellar del Vallès, que van preparar un piscolabis amb productes dels comerços de Castellbisbal.

Publicat el 21 de desembre de 2014 a les 17:00 per Vicenç Moliné