Kids&Us Castellbisbal celebra el seu 5è aniversari amb l’obertura d’un centre Tweens&Teens

  • El nou centre Tweens&Teens està adaptat i especialment pensat per als alumnes més grans del mètode (dels 11 als 18 anys)
  • Kids&Us es prepara per a un inici de curs segur, adaptant-se a les mesures de seguretat que plantegen les autoritats competents
Publicitat

Kids&Us Castellbisbal celebra aquest any el seu 5è aniversari i ho vol celebrar amb l’obertura d’un nou centre adreçat als seus alumnes adolescents. Tweens&Teens by Kids&Us Castellbisbal obrirà les seves portes el proper curs 20-21, el qual arrencarà el 31 d’agost.

Kids&Us és una metodologia d’aprenentatge de l’anglès única i provada, per a nens i nenes d’1 a 18 anys, que reprodueix el procés natural de l’adquisició de la llengua materna en un entorn d’immersió lingüística total. Un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat i natural: escoltar, entendre, parlar, llegir i escriure.

Publicitat

A Kids&Us els alumnes van a classe d’anglès a partir d’1 any. Els bebès són exposats a la nova llengua de forma global, sense restriccions, però en situacions i contextos adequats a la seva edat, per aprofitar tota la capacitat d’aprenentatge que tenen els nens des de ben petits. Els cursos Kids&Us tenen continuïtat fins els 18 anys, quan l’alumnat pot assolir unes altes competències lingüístiques en anglès. La incorporació al mètode Kids&Us es pot fer fins als 7 anys (fins a 2n de primària).

El mètode d’aprenentatge i els materials pedagògics de Kids&Us s’adapten a l’edat dels alumnes i el centre de Castellbisbal no podia ser-ne menys. Per això, al curs 20-21, que arrenca el 31 d’agost, els alumnes més grans de Kids&Us Castellbisbal començaran a anar al nou centre Tweens&Teens by Kids&Us Castellbisbal. El nou centre compta amb aules i mobiliari adaptat al seu moment evolutiu, s’amplien espais i oferta horària per a seguir garantint un servei i atenció excel·lents.

En aquesta nova etapa Tweens&Teens, els alumnes aniran més enllà de la capacitat comunicativa en anglès per acabar assolint el domini lingüístic. Es farà èmfasi en l’ús oral de la llengua en situacions que requereixen posar en pràctica els recursos gramaticals apresos, amb material atractius i adaptats als interessos de la preadolescència i l’adolescència.

Kids&Us es prepara per a un inici de curs segur

Durant els últims mesos,  Kids&Us  ha treballat en l’adaptació i evolució del seu innovador mètode d’aprenentatge natural de l’anglès respectant l’essència que caracteritza la marca: la reproducció del procés natural d’adquisició de la llengua materna.

Els centres Kids&Us s’estan adaptant a les mesures d’higiene i seguretat que plantegen les autoritats competents per a l’inici del proper curs i oferir així les màximes garanties de seguretat. Als centres Kids&Us de Castellbisbal els nens i nenes seguiran aprenent anglès d’una forma natural sigui quin sigui l’entorn. De cara al proper curs els centres seran espais segurs i a més també aprofitaran al màxim el temps a casa.

El món gira, i la manera d’aprendre dels nens i les nenes també canvia, per això Kids&Us segueix avançant i presenta un mètode d’aprenentatge flexible i evolucionat, per viure’l als seus centres i per explorar-lo a casa.

Kids&Us creix a Castellbisbal

L’arribada del centre Tweens&Teens coincideix amb el 5è aniversari de l’obertura de Kids&Us Castellbisbal que ofereix anglès a més de 250 alumnes. I el proper curs escolar inaugurarà el nou centre Tweens&Teens by Kids&Us Castellbisbal amb 7 noves aules a la ciutat.

El període de matriculació per al curs 2020-2021 al centre Kids&Us Castellbisbal per a alumnes d’1 a 7 anys va començar a mitjans de juliol.

Actualment més de 150.000 alumnes aprenen anglès als 486 centres que Kids&Us té a 9 països de tot el món.

Dades de contacte de Kids&Us Castellbisbal

Av. de Sant Vicenç, 16 Local 4

08755, Castellbisbal, Barcelona

T.: 93 143 92 14 / M. 654 051 735

castellbisbal@kidsandus.cat

 

KidsUS-760886