El juvenil del Club Handbol Castellbisbal s’estrena amb una victòria

Publicitat
Dental Gaudi

Aquest cap de setmana l’equip juvenil del Club Handbol Castellbisbal ha jugat el primer partit de la temporada, un amistós contra el Club Handbol Sant Vicenç que ha guanyat 27 a 24.

Tot i que la trobada ha començat dubtosa amb gols a les dues portaries, els pota-rojos no han començat fins en la defensa i han perdut bastantes pilotes. Per sort, en l’atac si que estaven més encertats i s’han aprofitat del bon estat físic de l’equip amb talls ràpids, contra-atacs i bons moviments estàtics. Ha destacat el bon joc en la combinació tant de la primera línia com dels pivots, que han trobat espais ben aprofitats.

Publicitat
farmacia-m-castelana

A la segona part, els del Club Handbol Castellbisbal han sortit més relaxats i han tingut més pèrdues i errades en els contra-atacs fruits de la precipitació i la baixada del rendiment. Quelcom que esperen millorar al llarg de la temporada i sobretot quan comenci la lliga, ja que ara es troben en plena fase de preparació.

 

Una primera victòria que els anima a seguir treballant i milloranr els aspectes tècnics però sobretot els de cohesió d’equip per tot allò que es trobin més endavant.

Publicat el 19 de setembre de 2017 a les 09:00h pel Club Handbol Castellbisbal 

Autor
Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top