Junts per Catalunya presenta la seva llista electoral per a les municipals

Publicitat

Junts per Catalunya va presentar la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper 26 de Maig amb un acte en el que va fer pública la llista de persones que acompanyaran a Gemma Margarit a les urnes.

La llista suposa una revolució respecte les darreres eleccions municipals, incorporant onze cares noves en una llista de 15 membres. Tot i que al Ple hi ha 17 regidors, JxC només presentarà 15 noms, segons ha confirmat el partit.

Publicitat

A part de la candidatura a l’alcaldia de Gemma Margarit, que assumeix el lideratge després d’ocupar la setzena posició de la llista ara fa 4 anys, destaca el relleu en els primers llocs de la llista, amb l’actual regidora Natàlia Boya baixant fins a la última posició de la llista. El seu company al Ple, Martí Ribas, és l’únic de les primeres posicions de la llista presentada el 2015 que repeteix, en el seu cas, passant de la quarta a la tercera posició. Davant seu s’hi ubicarà una nova incorporació al grup, Anna Pena.

L’acte va comptar amb la presència de, Meritxell Lluís, candidata al Senat i dona de Josep Rull, en presó preventiva des de fa un any i mig per la convocatòria del referèndum de l’1 d’Octubre, a qui el grup local va regalar una rosa groga i el llibre publicat per la Núria Garcia, número 4 de la llista, per que se’l faci arribar al seu marit.

També va intervenir el president del PDCat, David Bonvehí, que va agrair a Gemma Margarit el pas endavant i va considerar que el de Junts per Catalunya és un “projecte necessari i decisiu” per a l’Ajuntament. Va apuntar que des del PDCat haurien volgut presentar llistes unitàries per a les municipals però va explicar que no havia estat possible arribar a un acord amb Esquerra. Bonvehí també va aprofitar el seu discurs per demanar el vot per les eleccions generals de la setmana vinent i les europees, que coincidiran amb les municipals.

Margarit va tancar l’acte oferint quatre pinzellades del programa electoral de la formació, que proposarà un plà d’acció per al Jovent per reduir l’atur, facilitar l’accès a l’habitatge i la salut -“els joven volen suport, no entreteniment”-, habitatge públic de lloguer, polítiques transversals de Salut, impulsar la residència de la Gent Gran, ampliar l’Illa Esportiva i crear una regidoria d’urbanitzacions. “No ens calen grans escenaris ni presentacions d’estil televisiu per explicar el nostre programa”, va tancar fent referència a les presentacions d’Alternativa i del PSC.

La llista que presentarà Junts per Catalunya a les properes eleccions municipals serà la següent:

1. Gemma Margarit i Alsina
2. Anna Pena i Lazaro
3. Marti Ribas i Duran
4. Nùria Garcia i Caldés
5. Pere Pastaller i Pastaller
6. Míriam Aragonès i Granados
7. Vicenç Fuster i Font
8. Jordi Aragonès i Mir
9. Anna Ribas i Pastallé
10. Christian Vela i Carreras
11. Jaume Morral i Ribas
12. Albert Blay i Aixalà
13. Roser Gobianas i Codina
14. Joan Roure i Fornells
15. Natalia Boya i Roca