Junts per Catalunya, la llista del president Puigdemont

Aquest dissabte dia 16 de desembre rebrem l’Honorable Conseller Josep Rull a Castellbisbal. Participarà del dinar que hem preparat per poder conversar amb ell i amb na Montse Royes, representats de Junts per Catalunya de la nostra comarca a la Llista del President Puigdemont. Per això us esperem, a tothom que hi vulgui assistir, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament a partir de les 13.30h. El preu del dinar és de 15€, el qual inclou una aportació al la Caixa de Solidaritat.

Publicitat

En Josep Rull és un dels consellers de la Generalitat que han estat a la presó de forma preventiva, però els Jordis, l’Oriol i en Quim encara hi són: “pels Jordis, pel Quim, per la Clara, pel Lluís, per l’Oriol, pel Toni, per la Meritxell, per la democràcia, per la restitució del govern, per la intendència, per la llibertat, per Catalunya… per què torni el President, s’ha de votar el President”.

Junts per Catalunya és una llista àmplia i plural, és la llista del President, doncs el que és més important en aquest moment és restaurar el govern legítim, restituir les institucions catalanes i continuar amb el mandat democràtic del 27 de setembre i de l’1 d’octubre de construcció de la República Catalana.

Publicitat

A les properes eleccions els catalans ens hi juguem moltes coses. No podem continuar intervinguts per un govern central que vol acabar amb el nostre autogovern i que ens vol sotmesos i submisos com si fóssim una colònia. Necessitem disposar dels recursos que generem per invertir-los en educació, salut i atenció social i no en rescats bancaris ni avantatges per a les empreses de l’Ibex 35. Volem continuar fent lleis com la de la Renda Garantida de Ciutadania o invertint més que mai en polítiques d’habitatge.

Disposar d’un estat és l’únic instrument que ens queda per millorar la cohesió social, augmentar la prosperitat i disposar d’un marc institucional que ens beneficiï a tots i totes. A Catalunya tenim una economia consolidada però necessitem un estat a favor que ens permeti desplegar tot el nostre potencial. El poble català som emprenedors i necessitem una economia oberta i amb talent que generi riquesa i la distribueixi equitativament. Ens cal un marc normatiu que s’adapti a la nostra realitat econòmica i desenvolupar lleis com la del comerç o la de la pobresa energètica sense que un Tribunal Constitucional ens les tombi. No volem límits a les nostres ambicions.

Si el sobiranisme no obté una clara victòria a les urnes el nostre país patirà un greu retrocés en tots els sentits:

  • No volem continuar arrossegant una balança fiscal totalment negativa amb dèficits cada vegada més grans
  • No volem que es continuï aplicant un iva desmesurat en el consum cultural.
  • No volem que utilitzin mai més el discurs de la por i la mentida sobre les pensions per espantar la gent gran.
  • Volem que l’educació dels nostres fills i filles sigui de qualitat i que l’èxit de la immersió lingüística a les escoles continuï.
  • Volem que a les escoles catalanes els nostres fills es puguin educar sense restriccions i que aprenguin a ser persones lliures i crítiques.
  • Volem que es continuï avançant cap a polítiques socials més justes on es valori l’esforç i s’ajudi a aquells que disposen de menys recursos.

No ens podem permetre fer ni un pas enrere, doncs hem lluitat de valent i ens ha costat molt arribar fins aquí. Ens trobem en un moment molt important i hem de saber estar a l’alçada de les circumstàncies. Hem de restaurar l’autogovern de Catalunya com a condició imprescindible per poder decidir el que volem ser: un nou país, més modern, més plural, més lliure i amb més oportunitats.

El 27 de Setembre es va constituir una majoria sobiranista al Parlament de Catalunya decidida a treballar en la construcció d’un nou país. L’1 d’Octubre vam votar i vam dir SÍ a un estat independent. Tot això ha estat possible gràcies a que hi havia un mandat popular al seu favor. L’estat espanyol s’ho ha carregat tot a cop de decrets i ha substituït el diàleg pel 155. Ara és el moment de mobilitzar-nos. Hem de respondre a totes aquestes agressions a les urnes, per la dignitat del poble de Catalunya i de les nostres institucions hem d’aturar el bloc del 155 i restituir el govern legítim de Catalunya i això passa per fer confiança a la llista del President Puigdemont, a Junts per Catalunya.

En aquestes eleccions hem d’escollir entre el bloc de la democràcia i el bloc del 155 i hem de dir ben alt que la nostra gent no es toca, no s’empresona, i que nosaltres, el poble, som els qui decidim el que volem ser.

El proper dia 21 tothom a votar!

Des del Partit Demòcrata de Castellbisbal us desitgem unes bones festes.

Publicat el 15 de desembre de 2017 a les 10:00 pel Partit Demòcrata de Castellbisbal