Juliol arrenca amb un nou positiu per Covid-19 a Castellbisbal després d’un mes sense casos

Publicitat

El mes de Juliol ha arrencat a Castellbisbal amb un nou cas de Covid-19 després que no se’n detectés cap en tot el mes de juny, segons les dades facilitades per L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), l’organisme de la Generalitat que centralitza el recompte de casos de coronavirus.

El nou positiu, detectat el passat 2 de juliol, trenca una ratxa sense casos confirmats encetada el 31 de maig. Amb aquest, ja són 68 els casos positius de Covid-19 detectats a Castellbisbal, la immensa majoria detectats al març (27) i a l’abril (29). Les mesures de confinament van notar-se en el nombre de nous positius al mes de maig (11) però sobretot al juny, quan no se’n va detectar cap.

Publicitat

Amb la desescalada del confinamentun cop finalitzat l’estat d’alarma i la relaxació en les mesures de prevenció de contagis per part de la ciutadanía, han aparegut rebrots a diverses poblacions de Catalunya, els més importants al Segrià i a l’Hospitalet de Llobregat. En aquest sentit, l’alcalde ha fet una crida a mantenir la prudència i respectar totes les mesures de prevenció de contagis, especialment la obligatorietat de portar mascareta en qualsevol lloc públic.