Josep Rull relata la seva estada a la presó en el míting de Junts per Catalunya

L’exconseller Josep Rull, després de passar 32 dies a la presó d’Estremera, va relatar la seva experiència en l’acte de campanya que la candidatura de Junts per Catalunya va celebrar dissabte a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Publicitat
Dental Gaudi

Rull va explicar davant d’unes 40 persones que “la primera setmana va ser la més dura”, explicant detalls com el fet que tenia dret a fer només 10 trucades a la setmana, afegint que les aprofitava fent-ne 7 a la seva dona -una amb els fills- i 3 a la seva mare. L’exconseller també va insistir en agraïr les mostres d’afecte, especialment les cartes rebudes, i va destacar el suport de la resta de reclusos.

El relat dels seus dies entre reixes va servir de introducció per engrescar als assistents a votar Junts per Catalunya el proper 21 de Desembre. “No hi ha prou garrots ni prou presons per tancar tanta dignitat com ha demostrat aquest poble”, va assegurar.

Publicitat
cooperativa-aagricola

“Aquestes eleccions no van de partits sinó de país, per què estem en un moment excepcional”, va afegir, insistint en que les mesures del govern espanyol per aturar el procès són “inaudites” i il·legals, assegurant que “l’article 155 no permet cesar al govern i al president d’una comunitat autònoma”. Rull també va lamentar la forma en que s’esta gestionant la Generalitat des que esta intervinguda. “El que fem és massa sofisticat per per a ells, ho estan putinejant ciutadans que no han gestionat mai cap administració com la Generalitat”, va assegurar.

De cara al 21D, Rull va apuntar que “la prioritat és recuperar les institucions catalanes”, senyalant que cal fer “un acte de dignitat i fermesa” al temps que demanava el vot per al que considera el president “legítim” de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Publicat el 19 de desembre de 2017 a les 11:45 per Vicenç Moliné

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top