Josep Rull participa en l’acte de campanya de Junts per Catalunya a Castellbisbal

L’exconseller de la Generalitat Josep Rull, actualment en tercer grau penitenciari després d’haver estat condemnat per l’organització del referèndum de l’1 d’Octubre de 2017, va participar ahir en l’acte central de la campanya de Junts per Catalunya a Castellbisbal.

Publicitat

Rull, originari de Terrassa i habitual en els actes de campanya de la formació nacionalista a Castellbisbal, va passejar pel centre del poble acompanyat de representants de la formació, entre ells la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit, amb qui van visitar diversos comerços per acabar a la seu de l’ANC i Òmnium al carrer Pi i Margall. Allà va compartir amb els seus membres experiències dels mesos entorn l’1 d’Octubre i el seu posterior empresonament.

Finalment, la visita va acabar amb un míting a la Plaça de l’Església, on va reivindicar l’organització del referèndum de l’1 d’Octubre i va recordar algunes de les seves experiències durant la seva entrada a la presó.

Publicitat

També va intervenir en el míting la regidora Gemma Margarit, en setena posició de la llista de suplents de Junts per Catalunya per la demarcació de Barcelona, que va demanar el vot el proper diumenge per Junts per Catalunya.