José Antonio Doutón serà el cap de llista de Ciutadans a les eleccions municipals

D’esquerra a Dreta, José Antonio Doutón, Javier Molina Magdaleno, Eduardo Guerrero Viñuela, Ester Simón Simón y Nuria Molina Sánchez

José Antonio Doutón serà el candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Castellbisbal en les eleccions del pròxim 26 de maig. Segons una nota publicada pel partit, a la part alta de la llista també hi figuraran noms com Javier Molina Magdaleno, Ester Simón Simón, Nuria Molina Sánchez i Eduardo Guerrero Viñuela, deixant l’actual regidor de Ciutadans a l’Ajuntament, Juan José Montes, en sisena posició.

Publicitat

Doutón substituirà d’aquesta forma a Manuel Lora, cap de llista de la formació taronja a les darreres eleccions municipals i que va ser substituit per Juan José Montes a mitja legislatura.

Segons ha explicat, José Antonio Doutón “és transitari/empresari, amb 41 anys d’experiència en el món del transport i el comerç internacional”. El candidat, vinculat al moviment veïnal de la urbanització Comte de Sert, també va col·laborar amb la Plataforma Ciutadana No al Tancament del CAP, segons destaquen des del partit.

Publicitat