#JoEmQuedoACasa

Des de Junts per Catalunya Castellbisbal creiem oportú no fer cap article aquesta setmana solidaritzant-nos amb la situació que està travessant el país en aquests moments sobre el Coronavirus.

Publicitat

Volem enviar un missatge d’ànim a tots els castellbisbalencs i agrair-los per la seva comprensió a l’hora de seguir les pautes que ha dictat el Govern de la Generalitat i des del Departament de Sanitat per ajudar a evitar que el virus s’expandeixi encara més. Cada petit gest treballa en contra d’aquesta pandèmia. Rentar-se les mans, no estar en contacte amb persones, tossir a l’avantcolze… tot ajuda. De moment, sabem que la principal manera que tenim per combatre-la és la higiene i el distanciament social. Això vol dir reduir al mínim la interacció amb altres persones, passar tot el temps que es pugui a casa i evitar tant les aglomeracions com les reunions amb nombroses persones. És per això que cal ser responsables i col·laborar amb les mesures de confinament que estan implantant les autoritats sanitàries.

Al mateix temps volem agrair la tasca dels professionals de la Salut, de tots els voluntaris, dels Serveis a les persones, als comerços, a les policies, a tots els que treballen dia i nit per ajudar a les persones i a combatre aquest virus.

Publicitat

Per finalitzar volem fem una crida a la responsabilitat amb les compres compulsives d’alimentació que priven a altres persones de tenir productes bàsics per les seves famílies. Els comerços d’alimentació romandran oberts durant aquests dies.

#JoEmQuedoACasa