Joan Playà i Toni Pons signen l’acord de govern per al proper mandat

signatura-pacte-govern-alternativa-erc (1)Els líders d’Alternativa per Castellbisbal i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Playà i Toni Pons, han escenificat aquesta tarda l’acord entre les dues formacions per governar els propers quatre anys. Després que ahir a la nit les dues assamblees de militants aprovéssin l’acord al que havien arribat els líders de les respectives formacions, aquests han signat l’acord en un acte celebrat a la seu d’Alternativa.

Publicitat

L’acord, fet públic pels mateixos partits, estableix el repartiment de l’alcaldia, el relleu a la qual es produïrà en un Ple extraordinari la primera quinzena de febrer de 2018, quan els regidors d’Alternativa votaran a favor de Toni Pons com a alcalde de Castellbisbal. Fins llavors i després del ple de demà, ho serà Joan Playà amb el suport dels tres regidors d’ERC.

El document també reafirma el compromís dels dos partits amb “el progrés municipal i el procés
nacional”. Mentre el primer no es detalla, per al segon s’inclouen cinc punts molt similars als proposats per l’ANC, excloent el que implicava la votació d’alcaldables però reafirmant el “Suport i unitat de vot de tots els regidors de l’equip de govern, en totes les iniciatives que es presentin en favor del procés cap a la construcció d’un estat independent”, segons resa el primer punt.

Publicitat

Sobre el repartiment de regidories, l’acord només especifica que es negociarà la propera setmana i es farà public a finals de juny.

Publicat el 12 de juny de 2015 a les 16:40 per Albert Miralles

Author: Vicenç Moliné