Ja es poden adquirir els vals subvencionats de la campanya ‘CastellbisVals’

Ahir s’activà la pàgina web per adquirir els vals de la campanya CastellbisVals, amb la que l’àrea de comerç vol incentivar el consum en els establiments locals. La campanya, que durarà dos mesos fins a finals de juliol, permetrà injectar fins a 160.000 euros en el teixit comercial local gràcies a l’emissió de 20.000 vals subvencionats al 50%.

Publicitat

Així, qualsevol castellbisbalenc de més de 18 anys podrà adquirir fins a sis vals (50 euros), dos de cinc euros i quatre de 10 euros, amb un descompte del 50%, de forma que el preu de compra del val de cinc euros serán 2,5 euros i el de 10 es vendrà a cinc euros.

Els vals, que es poden adquirir a través de la pàgina web CastellbisVals o bé presencialment a les oficines de Promoció Econòmica de l’Ajuntament on també tramiten la compra de vals, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores, es podran gastar fins a finals de juliol en qualsevol dels més de 40 establiments adherits a la campanya (es pot consultar la llista completa a la web).

Publicitat

Els comerços i establiments que han pogut tenir obert durant els tancaments provocats per la COVID-19 (alimentació, ferreteries, farmàcies i estanc) tindran un límit de vals que podran bescanviar. La resta, i que han hagut de tancar a causa de la COVID-19, no tindran limitació.

La campanya, proposada per Esquerra i el PSC, coincideix amb el pla de reactivació de l’economia local impulsat per l’equip de govern i destinarà 80.000 euros a finançar la campanya de vals. Coincidirà també amb altres accions com jornades de formació per a fomentar la digitalització d’establiments comercials i la nova convocatòria d’ajuts directes, de 1200€ i 600€, en funció de l’afectació a les activitats obligades a tancar o reduir el seu negoci en el segon tancament per la COVID-19.


  Share: