Investidura 2019

Com tots sabeu, les eleccions municipals estan previstes per parlar dels reptes locals de futur com a poble perquè el nostre ajuntament és el responsable d’una bona part dels serveis públics, de les polítiques d’inversió social o bé de dinamització econòmica.

Publicitat

El nostre Ajuntament ha de ser la base sobre la qual s’edifica tot el sistema del benestar i de progrés social amb els millors serveis públics, amb drets socials més ben garantits, amb menys desigualtats, menys pobresa, amb un mercat de treball més dinàmic i segur, un comerç potent i amb empreses més competitives.

Però tots sabem que avui en dia això no és així, els ajuntaments tenen les capacitats limitades, controlades i fiscalitzades per un Estat Espanyol hàbil en exercir una repressió camuflada en un abús estatal de lleis i tribunals.

Publicitat

Des d’ERC-Castellbisbal hem ofert al poble dues coses alhora:

1. Un projecte en clau bàsicament local

2. Un posicionament clar en relació a la independència del nostre país.

Però malauradament aquests projectes no han estat suficientment engrescadors per dur-los a terme, ja que no hem obtingut els resultats que esperàvem.

Malgrat això, no estem decebuts per la feina feta durant els darrers 5 anys, ja que hem aconseguit que ERC sigui per segona legislatura consecutiva la tercera força més votada en unes eleccions municipals, hem duplicat el nombre de militants i hem aconseguit aquella estabilitat de treball a la secció local que perseguíem ara fa molt temps.

Hem parlat amb tots els partits polítics per tal d’arribar a acords de govern però finalment no ha estat possible probablement per una manca de cultura de pactes.

En qualsevol cas i des de l’oposició continuarem treballant per Castellbisbal representant els valors republicans que hem heretat de generacions anteriors. La feina que farem a l’Ajuntament serà imprescindible per guanyar més complicitats que ens permetin guanyar la llibertat sense oblidar els presos polítics i exiliats que pateixen la repressió en primera persona.

Molta sort i encerts a tots els regidors.

 

Toni Pons

Regidor d’ERC – Castellbisbal