Instal·lades les càmeres per controlar l’accés a l’Illa de Vianants

Les càmeres que controlaran quins cotxes accedeixen a l’Illa de Vianants es van acabar d’instal·lar la setmana passada, després d’uns dies de retard. La vigilància dels accessos, que havia de començar la primera setmana de setembre, serà en un primer moment de caràcter informatiu, segons ha pogut saber 772.cat.

Publicitat

Aquesta vigilància informativa encara no ha començat degut a un problema informàtic a l’Ajuntament, que ha impedit instal·lar els servidors que controlaran les càmeres. Segons han explicat des de la regidoria de Mobilitat, la posada en marxa del sistema és qüestió de dies.

Així, com a mínim fins a principis d’octubre, els conductors que accedeixin a l’Illa de Vianants sense estar autoritzats a fer-ho rebran una notificació de la seva infracció, tot i que no seràn sancionats. Tot i que a partir d’octubre s’havien de començar a imposar sancions als infractors, el regidor Enrico Martinelli va deixar oberta la porta a allargar el període informatiu en funció del nombre d’infraccions que es detectin.

Publicitat

Aquesta setmana també començaran a arribar les notificacions indicant si les peticions per estar autoritzats a accedir a l’Illa de Vianants han estat acceptades o denegades, després que s’obrís l’aplicatiu per demanar-ho a principis d’estiu.

Publicat el 13 de setembre de 2018 a les 16:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné