Infraestructures per Castellbisbal als pressupostos generals de l’estat

Els i les socialistes creiem que el fet de comptar amb una xarxa d’infraestructures coherents i adients amb les necessitats del territori és configura com un dels pilars basics per garantir el desenvolupament de qualsevol municipi. Castellbisbal es troba localitzat estratègicament, prop de Barcelona i de les principals vies de comunicació del litoral, ubicació que potencia les possibilitats de creixement econòmic del nostre poble i contribueix a poder millorar la mobilitat dels seus veïns i veïnes.

Publicitat
Restaurant Masia Can Campanyà

Per aprofitar les oportunitats de creixement i evitar, no només oportunitats perdudes, sinó molèsties com embussos de transit, necessitem unes infraestructures adequades a les necessitats del poble,  i un sistema de transport públic accessible. Desafortunadament a Castellbisbal existeixen una sèrie de mancances que dificulten l’aprofitament d’oportunitats i causen molèsties als veïns. Les dificultats d’aparcament al pàrquing de la RENFE és un problema conegut per tots els seus usuaris, especialment per aquells que treballen i estudien forà del municipi, i han d’agafar diàriament el seu vehicle. El pàrquing no té ni la capacitat suficient, ni està en condicions òptimes.

Juntament amb el problema d’accés al transport públic, cal afegir els embussos de trànsit que es creen a la carretera c-143a, direcció Rubí, com a conseqüència del retràs injustificable en la construcció de la connexió de la A2-AP7.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Els i les socialistes som conscients de tots els problemes que pateix i reptes que enfronta Castellbisbal, per això intentem aportar solucions, i ho fem utilitzant tots els mecanismes i totes les instancies que estan al nostre abast. Per això mateix, el grup parlamentari socialista ha introduït dues esmenes als pressupostos generals de l’Estat:

  • Una primera esmena, amb l’objectiu d’introduir una partida que permeti finalitzar la connexió de l’A2 amb l’AP-7 per Castellbisbal. Segons el Ministeri de Foment, a l’estiu es reprendran les obres, i en un període de 19 mesos estaran acabades.
  • I una segona esmena per ampliar l’aparcament de la RENFE, actualment clarament insuficient.

El i les socialistes comprenem la importància que tenen els municipis en la construcció de l’Estat del Benestar. El municipalisme és una de les nostres conviccions més profundes, per ser aquest l’espai més proper al ciutadà. Com a conseqüència inevitable de les nostres conviccions i compromisos, els i les socialistes de Castellbisbal sempre defensarem els interessos del nostre poble, perquè al fer-ho no només estem defensant els seus interessos, sinó l’ideal de construir i viure en un país més just amb els seus ciutadans.

Publicat pel grup del PSC Castellbisbal el 10 de juny a les 19.15h

Autor

La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top