Ho tornarem a fer

Ja tornem a ser a setembre, i ho fem havent-hi gaudit d’una nova edició de la Festa Major. Un any marcat per l’homenatge als 40 anys de la Cuca o el recent estrenat títol de Ciutat Gegantera 2019 i amb la recepció oficial de les agrupacions de colles geganteres (acte al que vam ser cordialment convidats), entre altres.

Publicitat

Des de l’agrupació municipal del PSC, vam voler participar de la festa municipal organitzant, amb recursos propis, un sopar a la fresca amb format d’acte solidari per recolzar amb els beneficis obtinguts, l’activitat de la fundació Oncolliga (entitat amb representació al poble).

Treballem amb la convicció que la nostra voluntat i acció pública també ha de donar suport a causes tan nobles com aquesta.

Publicitat

No ens oblidem, per suposat, d’agraïr l’actuació que s’ha realitzat des de la policia municipal, protecció civil, brigada i cos d’emergències en la cobertura dels actes. Sense la vostra actuació, no hagués sigut possible gaudir d’una festa Major a Castellbisbal.

Però sí, ja tornem a ser a Setembre, el mes de les tornades. Les escoles obren de nou les seves portes per rebre als i les alumnes neguitosos pel nou curs que s’inicia. Les oficines comencen a recuperar la normalitat de la seva activitat amb la incorporació de tots els seus treballadors que ja deixen les vacances enrere i l’acció política torna a rodar per vetllar pels interessos dels seus representats.

Des del PSC considerem imprescindible tractar l’urgència de noves propostes públiques per donar resposta a temes relacionats amb la seguretat al nostre municipi i proporcionar un servei de transport escolar adequat a les necessitats del servei, problemàtiques de caràcter preocupant.

Promoure també, iniciatives que proporcionin un oci adequat pel jovent, accés a un habitatge digne, recuperar l’espai de la gent gran, tractar la deixadesa de l’espai públic, l’ordenança de les terrasses, propostes d’acció per reactivar el comerç de proximitat . . .

Resten moltes accions a fer i poca voluntat política. El grup socialista vàrem ser l’únic partit que va proposar la realització d’un ple municipal al juliol per tal de no arribar fins al final de setembre (amb la cel·lebració d’un nou ple, després d’haver realitzat l’últim ple ordinari al maig passat) sense haver tractat aquests temes amb les respectives propostes. Ens vam trobar amb la negativa explícita de totes les agrupacions polítiques perquè consideraven que “no hi havia suficient contingut per convocar un ple”. Ara toca córrer.

Continuarem amb el mateix esforç i implicació per tal de proporcionar polítiques locals que donin resposta a aquestes problemàtiques. Ho farem des d’una oposició forta i constructiva que vetlli pels interessos de tots i totes les veïnes d’un Catellbisbal que es mereix que tornem amb la força i la il·lusió que sempre li hem dedicat.

No us preocupeu, ho tornarem a fer.

  Share: