Hem votat! Moltes gràcies!

Des de l’ANC-Castellbisbal volem agrair, a tots els voluntaris i participants, haver actuat com un grup exemplar, responsable amb els seus ideals i amb els seus veïns. I a Castellbisbal pel SÍ us reconeixem el treball conjunt imprescindible.

Publicitat
Dental Gaudi

Acabem de passar uns dies molt intensos, plens d’emocions de tot tipus. Hem rigut, hem plorat, ens hem enrabiat, ens hem sentit en la “clandestinitat” però tot ho hem entomat contents perquè sabíem que us teníem al darrere, que éreu tots allà empenyent i sabíem que no ens deixaríeu sols. Ho heu demostrat a tothom: vam fer una crida de voluntaris i, en menys de 24 hores, teníem més de 120 persones. Vàrem demanar voluntaris per a les meses i les vam constituir totes, necessitàvem voluntaris d’ordre per a l’1-O i allà que hi éreu, calien voluntaris per embustiar un diumenge al matí i hauríem hagut de fer el poble el doble de gran de tants com éreu. Van faltar parets on enganxar cartells de tants com heu vingut a buscar material. Voluntaris al mercat, els que heu penjat, arreglat i repenjat la pancarta del Castell, i a tots els que ens heu donat suport en qualsevol moment, fent activitats, amb unes paraules, fent companyia o amb un somriure de complicitat, gràcies a tots. Gràcies a tots els que diumenge vàreu passar el dia al davant de les escoles, protegint els que exercien el seu dret a vot i els mateixos vots, disposats a enfrontar-se a la Guàrdia Civil, que va venir a violentar-nos els drets… A alguns us van fer mal físic, a tots, ens van fer mal a l’ànima. Va ser un dia dur però ens vàrem sentir tots orgullosos els uns dels altres, des dels nens que ens feien somriure durant la jornada fins a l’àvia que, tot i veure per la tele l’esbatussada que hi havia, es va pintar els llavis, es va penjar el bolset i a dos quarts d’una se’n va anar cap al seu centre a votar.

Tots hem fet pinya treballant braç a braç, aquest és el nostre triomf i crec que n’hem d’estar molt orgullosos i satisfets, som una societat plural, com ha de ser, molt més respectuosa del que s’entesten a fer-nos creure.

Publicitat
moreno-pintor

És emocionant quan la gent t’atura i te’n dona les gràcies però… Tingueu-ho molt clar: sense vosaltres no ho hauríem pogut fer!

Un “gràcies” immens!

Carta al lector publicada per Glòria Comellas, secretària de l’ANC Castellbisbal

olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top