Halloween arrela a les urbanitzacions, la Castanyada aguanta al nucli urbà

Un any més, la festa anglosaxona de Halloween lluita pel protagonisme popular amb la tradicional Castanyada i sembla que a les urbanitzacions és on guanya més terreny un cop abandonat per part del consistori el nom Castanyoween, amb el que s’havia rebatejat la festa els darrers dos anys.

Publicitat

Urbanitzacions com Can Costa, Can Campanyà o Can Santeugini, per la seva banda, no han dubtat en fer-se seva la tradició anglosaxona i barrejar-la amb la Castanyada i la prova són els nombrosos actes organitzats aquest cap de setmana.

La celebració va començar divendres a la tarda a Can Costa, amb una rúa que va combinar disfresses de monstres amb les castanyes –en van preparar 15 quilos– i que va acabar amb música i berenar a la Plaça Albareda.

Publicitat

4ce389fc-18ce-4c1f-893c-2da9d2fd379a

Dissabte va ser el torn de Can Campanyà, on a mitja tarda van celebrar la seva particular festa de Halloween, i Can Santeugini, que va organitzar una revetlla amb l’actuació del grup Mala Vida acompanyada d’una ambientacio de temàtica terrorífica.

IMG_5666

Al nucli urbà, l’Ajuntament i diverses entitats, per la seva banda, va fer girar tots els actes al voltant de la Castanyada. Mentre dijous hi va haver tot el matí un espectacle per als més petits, a la tarda les Ampes i els alumnes de sisé de Les Vinyes i l’Institut van muntar paradetes per vendre castanyes. Ahir a la nit, la festa va acabar amb un concert al Casal amb la música dels DJs Prats i ULH Richard.

wpid-wp-1446292325797.jpg

IMG_5664

Publicat el 1 de novembre de 2015 a les 13:00 per Albert Miralles, Laura Grau i Vicenç Moliné