Guia dels serveis mínims per la vaga del 14N

Davant la jornada de vaga general convocada pel 14 de novembre, aquests són els serveis mínims decretats per l’Ajuntament i la Generalitat:

Publicitat

Transport:

Rodalíes i els FGC estaran aturats la major part del dia, a excepció de les hores punta, entre les 6:30 i les 9:30 i entre les 16:30 i les 20:30, quan circularan el 33% dels trens que circularien en un dia normal. El mateix es pot aplicar a la resta de transports públics de Barcelona com el Metro, el Bus o el tramvia. Per saber l’horari exacte dels trens que circularan podeu consultar les webs de Rodalíes i FGC.

Publicitat

Sanitat:

El Centre d’Atenció Primària (CAP) estarà obert en tot el seu horari habitual, igual que el CAP de Sant Andreu de la Barca, amb servei d’urgències les 24h del dia. Els hospitals no han suspès cap operació ni han modificat els serveis d’urgències i tractaments crònics.

Educació:

Tots els centres educatius del poble restaran oberts i acolliran tots els alumnes que vulguin assistir-hi, amb un nombre mínim de professors per atendre’ls. A l’Escola de Música, però, el decret de serveis mínims només hi garanteix la presència d’un conserge, segons informa l’Ajuntament.

Ajuntament:

Ni l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, Can Margarit o la Policia Local tancaran ja que segons ha decretat l’ajuntament, hi haurà com a mínim un administratiu a cada punt per atendre als ciutadans que ho necessitin.

Per altra banda, la deixalleria restarà tancada tot al dia. El punt verd, en canvi, obrirà les seves portes.

Author: Vicenç Moliné