Un grup de castellbisbalencs prepara la representació d'”Els pastorets”

El castellbisbalenc David Bonilla ha impulsat un projecte per representar “Els pastorets”, l’obra clàssica de teatre de Josep Maria Folch i Torres que narra les peripècies de dos pastors durant l’anunciament del naixement de Jesús.

Publicitat

Bonilla, conegut per formar part de la coral del Super 3 i per haver participat al programa de TV3 Oh Happy Day, ha obert un període d’inscripcions per establir un grup de gent que vulgui participar, tan a sobre de l’escenari com al darrera, com a actors, regidors d’escena, maquilladors, encarregats de vestuari… “Aquest projecte serà molt enriquidor per la cultura del poble i, sobretot, per la convivència amb la resta de gent del poble. El fet d’ajuntar gent de totes les edats en un mateix projecte és un repte, però alhora em fa molta il·lusió poder-ho fer. Tothom aprendrà de tothom. Vull comptar amb persones, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions. És un projecte de tot el poble, tothom hi té cabuda d’una manera o altra”, apunta.

 

Publicitat

Per portar-ho a terme es crearan grups de treball amb responsables que ajudin a coordinar tot el procés, que es guiarà sota la supervisió d’una Junta i, tal i com és tradició, l’obra es representarà durant les festes nadalenques. La intenció és fer-ho ja a les properes.

El termini d’inscripció al grup és fins el 4 de març i cal demanar la fitxa d’inscripció, escriure un correu a pastoretscastellbisbal@gmail.com o emplenar-la a la recepció dels Costals. Per a més informació, també podeu seguir el seu perfil oficial d’Instagram.

Publicat el 15 de febrer de 2018 a les 17h per Laura Grau