Gràcies companya, gràcies company

Iniciem el curs amb nous reptes, idees i amb molta força per continuar la nostra tasca: lluitar pel benestar de les nostres veïnes i veïns de Castellbisbal. D’altra banda, encetem un nou cicle amb canvis al nostre equip. Aquest text va dedicat a la nostra companya, la Consol Benayas, i el nostre company, l’Ismael Ot. 

Publicitat

Tots dos inicien canvis a la seva vida professional i personal i deixen pas a nous companys dins la regidoria del municipi. Des de l’equip del PSC Castellbisbal volem agrair la seva dedicació, la seva feina, la seva energia, la seva empenta i el seu coratge. Gràcies és la paraula clau d’aquest escrit que, modestament, vol recollir tot el que signifiquen per a l’equip. 

La Consol Benayas es jubila (parcialment perquè és tan important per a nosaltres que la trucarem constantment i sabem sempre serà allà on la necessitem). Tota una vida caracteritzada per la valentia i la lluita continua. Des de ben jove va iniciar la seva carrera professional dins l’àmbit del màrqueting i, des de fa 14 anys, ha estat vinculada a la política municipal enriquint-la amb els seus coneixements i la seva ambició. Més enllà de la seva trajectòria professional, la Consol és una persona compromesa, lluitadora, divertida i enèrgica. Consol, gràcies per tot. 

Publicitat

L’Ismael Ot va arribar a l’equip l’any 2018 i, com un huracà, va enumerar un milió d’idees i propòsits per trencar esquemes i fer de Castellbisbal un municipi millor. Ara té l’oportunitat de portar aquestes idees a un altre país on, estem ben segures i segurs, triomfarà. En l’àmbit professional, l’Ismael és psicòleg especialitzat en desenvolupament i canvi social. En l’àmbit personal, és una persona que cal trobar-se a la vida perquè, amb la seva calma i el seu raonament, fa que tothom sigui millor, enlluernant les nostres capacitats. Ismael, gràcies per tot. Gràcies infinites. Tota la sort del món, us seguirem de ben a prop en aquesta nova etapa.