Gorka Garay presenta el nou disc “El cazador de luz” en un concert a Can Margarit

Gorka GarayUna vuitantena de persones van assistir al concert que Gorka Garay va oferir, aquest divendres passat a la nit, als jardins de Can Margarit. Totes les composicions que van interpretar són del nou disc “El cazador de luz“, una recopil·lació de “formes poc ususals en l’entorn jazzístic”.

Publicitat

Els músics protagonistes de convertir una hora i mitja en un entorn agradable i seductor, van interpretar temes com El cazador de oroSong for Anna, Lágrimas en el infiernoGoodbye Berlín. Com a novetat, Thank you Guillermo, que no apareix al nou disc, la van interpretar en homenatge al pianista argentí Guillermo.

Segons van explicar durant el concert, “un canvi d’última hora” va suposar que el bateria Carlos Falanga no pogués assistir i, en lloc d’ell, va tocar Ramon Prats. La darrera composició que van fer sonar, després dels aplaudiments, va ser El barco no se hundió.

Publicitat

Aquest concert forma part de la bateria d’actuacions de la “Capsa de Música“, que enguany celebra el seu cinquè aniversari. A més, l’acte també va estar acompanyat d’un servei de bar organitzat per l’AMPA de l’Escola de Música Miquel Blanch, en què a banda d’oferir torrades o montaditos, també hi ha un servei gratuït d’esplai per als més menuts a càrrec de l’Esplai Gatzara.

El proper concert serà el divendres 11 de juliol amb la interpretació de Joan Masdeu, qui presentarà el seu segon disc en solitari, “Dissabte”.

Publicat el 6 de juliol de 2014 a les 18.50 per Cristina Muelas