Gemma Margarit, regidora de Sanitat, Salut Pública, dóna positiu per coronavirus

Gemma Margarit, durant el seu discurs a l’acte d’encesa de llums de Nadal organitzat per l’associació de comerciants Bisca

La regidora de Sanitat, Salut Pública, Gemma Margarit, ha donat positiu en Coronavirus, segons ha fet públic aquest matí el consistori. La regidora de Junts per Catalunya compagina les regidores esmentades amb les de Comerç i Promoció Econòmica, així com amb la seva activitat professional fóra de l’Ajuntament, exercint de Cap d’Àrea d’Infermeria a la Fundació Hospital Sant Joan de Deu de Martorell. Segons el consistori, Margarit presenta símptomes lleus, pel que es troba en aïllament domiciliari.

Publicitat

La regidora és el segon cas confirmat de forma oficial al municipi i el primer entre l’equip de govern municipal. Des d’alcaldia expliquen que des que es va posar en marxa el comité de crisis, en el que participa Gemma Margarit com a regidoria de Sanitat i Salut Pública, es manté la distància de seguretat i cap altre membre ha mostrat símptomes. Com fins ara només es feia el test del coronavirus al personal sanitari i els casos més greus, però, cap altre responsable polític s’ha sotmés a la prova.

L’Ajuntament, en el mateix comunicat, ha enviat un missatge d’agraïment a tot el col·lectiu sanitari per l’esforç continuat davant la pandèmia del coronavirus i vol fer una especial menció al personal del CAP Dr. Joan Planas per la seva tasca davant una situació extrema.

Publicitat