Fotogaleria de l’acte commemoratiu de l’11 de Setembre

La commemoració de l’11 de Setembre d’enguany a Castellbisbal s’ha celebrat amb un acte tancat a l’espai Adjutori Segarra de l’ajuntament, on unes 70 persones han assistit a l’hissada de la senyera i els discursos institucionals que tradicionalment marquen el to polític d’aquesta jornada.

Publicitat

L’acte ha estat precedit per la tradicional ofrena floral al monument en record als defensors de Catalunya l’any 1914, on una vintena d’entitats i partits polítics han deixat rams i corones de flors.

El discurs d’Òmnium Cultural s’ha centrat en la “defensa dels valors d’una societat justa i democràtica”, recordant els “presos polítics i exiliats”, considerant que es tracta d’una pena de presó “sense justificació”, però també esmentant el procés d’inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra.

Publicitat

El discurs municipal, a càrrec de les regidores Susana Solé i Gemma Margarit, s’ha centrat en la reivindicació del paper de l’ajuntament davant la pandèmia. “Volem que el nostre pressupost estigui a prop de les persones i així fer front als seus problemes”, apuntava Solé en referència a l’intent del govern central de disposar del remanent dels ajuntaments amb superàvit.

 

Publicitat

 

  Share: