Foment es compromet a acabar l’enllaç entre l’AP-7 i l’A-2 a finals de 2015

Els camions han tornat a les obres de l'enllaç entre l'A-2 i l'AP-7 ara fa unes setmanes
Els camions han tornat a les obres de l’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7 ara fa unes setmanes

L’enllaç que connectarà l’AP-7 i l’A-2 al seu pas per Castellbisbal estarà acabat a finals de 2015 si el Ministeri de Foment, l’impulsor de les obres, compleix el seu darrer compromís.

Publicitat

Segons ha confirmat l’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde, el govern espanyol s’ha compromés a mantenir la inversió necessària per acabar aquesta infraestructura, que ara mateix té acabades tres quartes parts del projecte.

Així, el Ministeri de Foment hi ha destinat set milions d’euros enguany i 5,4 milions d’euros per l’any vinent, una inversió que es mantindrà l’any 2015, quan s’hauria d’acabar.

Publicitat

L’obra, amb un cost total de 68 milions d’euros, ha estat l’única de tot Catalunya que Foment no ha congelat, segons ha assenyalat Conde.

L’alcaldessa i el regidor d’Urbanisme, Alberto Matallanas, es van reunir fa unes setmanes amb els responsables de l’obra per conèixer la situació del projecte i reclamar la seva finalització.

Les obres, començades l’any 2006, s’havien vist aturades per la crisi econòmica i la caiguda en la inversió feia que només s’hi treballés uns pocs mesos cada any –fins on permetía el pressupost– i les tasques que es podien realitzar durant aquest temps amb prou feines permetien arreglar els desperfectes ocasionats pels mesos d’inactivitat, segons havia explicat Alberto Matallanas.

Publicat el 14 d’octubre de 2013 a les 18:25 per Vicenç Moliné