Fins a sis cossos de seguretat i logística han actuat aquesta Festa Major

L’Ajuntament ha ampliat el nombre de components dels grups de treball en seguretat i logística per donar resposta a les aglomeracions i participants dels diferents actes de la Festa Major.

empaitafoc (2)
Els diferents dispositius s’han desplegat especialment en actes com el correfoc
Publicitat

La brigada municipal, encarregada del suport als tècnics de cultura, muntant i desmuntant estructures, recollint i netejant, s’ha ampliat fins a set persones. Del personal de seguretat, la Policia Municipal ha rebut l’ajut de nou operatius més i dels Mossos d’Esquadra en moments puntuals com al Tractor o la festa Holi del dissabte.

Pel que fa als grups voluntaris, fins a nou persones de l’ADF han participat en actes com el correfoc o la mateixa festa Holi, donant suport tècnic també amb el camió. Al seu costat, els membres de Protecció Civil han arribat a ser fins a set persones i durant la cursa atlètica de l’ultim dia, 13 voluntaris més han vetllat pel bon funcionament d’aquesta.

Publicitat

Per la banda sanitària, a part de l’ambulància fixe n’hi ha hagut dues més que enguany han atès menys ferits lleus al correfoc. Una tendència a la baixa que s’ha vist en pràcticament a tots els actes i en tots els tipus d’incidents, entre altres coses, i com us vam avançar, pel canvi de dia d’actes potents com el Tractor i per la caiguda de participació en general de la Festa Major.

Publicat el 26 d’agost de 2015 a les 13h per Laura Grau

 

 

 

 

 

 

 


  Share: