Fins a 7 jugadors del Club Korfbal Castellbisbal convocats per entrenar amb la selecció catalana

El departament de seleccions de la Federació Catalana de Korfbal va fer públiques divendres passat les convocatòries de jugadors i jugadores pels entrenaments de desembre de les  diferents seleccions sots-19, sots-21 i absoluta.

Publicitat
viver

Els convocats del Club Korfbal Castellbisbal per a la selecció sots-21 son els següents: Xènia Ramis, Núria Sabaté i Adrià Garcia. I els cridats per formar part dels entrenaments de la selecció absoluta son 4: Irene Figueroa, Xavi Vidal, Albert Camprubí i Albert Parrón.

Respecte dels més petits també tenim bones notícies a nivell local, perquè en Miquel Sastre, de l’EKC (Escola de Korfbal de Castellbisbal), també ha entrat en la convocatòria de la selecció sots-16, sent l’objectiu d’aquesta preselecció infantil que els entrenadors puguin conèixer a tots els jugadors i jugadores preseleccionables.

Publicitat
Dental Gaudi

En els propers dies es faran públiques la llista de convocats per a la resta de seleccions infantils restants, i tant de bó poguem celebrar la molt probable convocatòria d’algun altre castellbisbalenc o castellbisbalenca més.

Per últim, us fem saber dels horaris confirmats del proper cap de setmana dels nostres equips de 2a i 1a divisió, que jugaran dissabte a la tarda a l’Illa Esportiva de Castellbisbal. A les 17:45h el 2a contra el CK Badalona, i el 1a divisió a les 19:15h contra el CK Vacarisses.

Publicat el 13 de desembre a les 13:00 per Dani Ezpeleta, jugador del CK Castellbisbal.

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top