La Festa Major recuperarà les Destreses dels Potarrojos

La Festa Major d’enguany recuperarà una de les activitats més tradicionals d’aquest acte, les Destresses dels Potarrojos, on diversos equips han de demostrar les seves habilitats realitzant activitats pròpies de la pagesia, l’activitat de la que vivien la majoria de famílies del poble fa anys.

Publicitat
moreno-pintor

Les Destresses dels Potarrojos, que dónen nom al parc on s’havien celebrat els últims anys que es van organitzar, entre el carrer dels Països Catalans i la variant, consisteixen en una competició per equips que homenatja el passat agrícola de Castellbisbal.

L’edició d’enguany, que estarà organitzada pels Potafocs i se celebrarà al voltant del pati de l’Esbarjo enlloc de fer-ho al parc al que l’acte dóna nom, s’ha ubicat el primer dia de Festa Major, el dimecres 16 d’agost.

Publicitat
moreno-pintor

Els equips que hi vulguin participar hauran d’estar formats per entre 3 i 5 persones i hauran de tenir com a mínim un membre d’entre 7 i 14 anys, un d’entre 15 i 30 anys i un de més de 30 anys.

Com és tradició, els participants hauran d’anar equipats amb com a mínim dos d’aquests elements: armilla, barret de palla, faixa, mocador, espardenya de set vetes i samarreta de Festa Major.

Publicat el 8 d’agost de 2017 a les 10:00 per Vicenç Moliné

 

Etiquetes
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top