FESTA MAJOR DE L’AIGUA I LA LLUM 2019

Arriba l’agost, i així la Festa Major de l’Aigua i la Llum a Castellbisbal.

Publicitat

Arriba el moment de sortir al carrer per celebrar la Festa Gran de la nostra vila, per saludar a amistats i coneixences, i per compartir al carrer aquelles estones d’alegria i diversió.

La festa com a parèntesi de la quotidianitat per capbussar-nos en les activitats d’entitats i del municipi i per gaudir d’allò que ens és més proper i més genuí. En definitiva, la festa com un reguitzell d’emocions.

Publicitat

Enguany, així s’ha volgut transmetre tant amb el cartell com en el programa de festes i, fins i tot a les samarretes: Jugar amb les onomatopeies per tal de descriure la festa, i buscar la vostra complicitat amb molts dels actes que s’han realitzat. La nostra Festa Major és el que som com a poble: actiu, pròxim i engrescador!

I per això , hem pogut gaudir d’ activitats més tradicionals que defineixen a la perfecció la genètica pota roja, com l’exposició per commemorar el 40è aniversari del naixement de la Cuca i, també, d’altres propostes recuperades de festes d’edicions passades. Un programa ampli, que passa per la “flash move”, els actes de les colles de foc, la nit de jazz, les bitlles a la ronda del rei, els espectacles de la capsa escènica, el concert vermut, l’exhibició de les puntaires i la Casa de Andalusia, la Festa Major menuda, el passeig dels tractors, els tornejos esportius, la tornada del Tractor Sound System, els concerts juvenils, el teatre, la festa al parc de les destreses, la tarda castellera i els nostres gegants… El sopar de fi de Festa i el Castell de Foc.

Enguany, també amb un bus nocturn per moure’s de forma sostenible i segura, i un punt lila d’atenció i acompanyament, per viure-ho, tot plegat, amb respecte, fomentant la responsabilitat col·lectiva, la sostenibilitat i la bona convivència. Ni més ni menys.

Des d’Alternativa per Castellbisbal volem agrair a totes les entitats, grups, associacions, professionals i persones a títol individual que han treballat i col·laborat per fer possible, una vegada més, la Gran Festa MajOOOOOHH d’enguany.

Desitgem que l’hagueu gaudit tant com nosaltres.