Fer un nou partit és fer taula rasa

A aquetes alçades encara hi ha qui no ha entès o no vol entendre, que Junts per Catalunya és una formació política nova netament independentista i republicana.

Publicitat

Un exemple d’això, la intervenció en aquest sentit dels portaveus de CUP i C’S  en el darrer Ple Municipal ; dos grups polítics, ideològicament distanciats, però germans alhora de buscar arguments per tal de desacreditar als altres.

Nosaltres ho tenim molt clar, fer un nou partit és fer taula rasa i començar de bell nou.

Publicitat

Junts per Catalunya és una nova formació que neix absolutament de zero i lliure de motxil.les, prova d’això la pèrdua dels drets electorals.

Un partit nou, nascut de la suma de persones, amb tot el capital cultural i bagatge del sobiranisme democràtic i de les seves plurals tradicions ideològiques on tothom qui vulgui treballar pel país, la seva llibertat i la defensa i millora del bé comú hi té les portes obertes.

Un partit radicalment democràtic , molt allunyat de les estructures polítiques tradicionals, on les persones associades militants tenen  la darrera paraula en la presa de les decisions més rellevants.

Junts per Catalunya incorpora a persones que venen de tradició de diferents sensibilitats, i a més suma persones que davant la situació que viu el país han decidit fer el pas endavant i implicar-se en un partit per primera vegada.

En els darrers anys, el nostre país ha canviat i amb ell ho han fet també els catalans i les catalanes, que ara reclamem unes administracions públiques més modernes, obertes, transparents i eficients i una major participació en els afers públics, que esdevenen actors i no mers espectadors. I aquesta demanda ciutadana afecta especialment als ajuntaments.

Els municipis han de tenir més capacitat d’influència i més marge d’aplicació de polítiques; calen més eines i més recursos per als ajuntaments, i no que cada vegada s’empetiteixi el seu camp de joc. El món local és una eina fonamental per a la construcció d’una Catalunya justa, lliure, igualitària, segura, sostenible, de progrés i de cohesió. És clau per garantir un bon funcionament dels serveis públics i contribuir al benestar i progrés de la ciutadania en el seu conjunt. És, en definitiva, una veritable estructura d’Estat.

Vivim en un món global, on els municipis  esdevenen els nodes d’aquesta xarxa global. Les persones s’hi agrupen i així esdevenen els escenaris on les persones projecten les seves vides, les seves feines, les seves relacions; la importància de viure en una ciutat/poble  ben configurat i ben gestionat esdevé fonamental per a les famílies.

I és aquí, al mon local , a Castellbisbal , on Junts per Catalunya Castellbisbal li correspon assumir  un paper fonamental i és per això que ja estem construint una base sòlida per treballar per Castellbisbal i per a la independència de Catalunya.

La nostra és una formació política oberta, amb voluntat d’integrar perfils socials diferents i projectes diversos, sumant persones , amb esperit de servei al poble que situa els problemes i els drets de les persones en el centre per tal d’aportar solucions efectives des de l’escolta activa . És per això que us convidem a participar a construir junts aquest nou projecte per Castellbisbal i de país.

Qui vulgui contactar amb el partit pot fer-ho a través de les nostres  xarxes socials o bé al nostre mail:

Facebook: Junts per Catalunya Castellbisbal

Instagram: Junts per Castellbisbal

Twitter: @JxCatPota_Rojos E-mail: juntsxcastellbisbal@gmail.com