Felip Puig esperona un centenar d’empresaris i emprenedors de Castellbisbal

IMG_20130416_200933.redimensionada
Un centenar d’empresaris i emprenedors omplien la platea dels Costals

Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació, va intervenir en la Primera Jornada d’empresaris i emprenedors de Castellbisbal, que es va celebrar ahir al Centre Cultural Els Costals. Puig va estimular el centenar d’empresaris i emprenedors assistents a “tirar endavant tots els seus projectes empresarials”, ja que va assegurar que “ajuden d’una manera implícita a fer de Catalunya un país normal”.

Publicitat

La jornada va comptar, a més, amb la presència de destacats representants de diverses administracions públiques i del sector econòmic més importants de la comarca. En aquest sentit, un dels objectius de l’acte era informar de les diferents mesures i iniciatives que l’Ajuntament de Castellbisbal posa a l’abast dels ciutadans, per tal que impulsin els negocis o les empreses.

IMG_20130416_202122.redimensionada
Felip Puig i Conxi Llurba a la Cloenda de l’Acte

Un exemple d’aquestes iniciatives presentades va ser l’Oficina d’Atenció a l’Empresari i l’Emprenedor de Castellbisbal (OAE), creada fa gairebé un any. És una oficina multidisciplinària entre personal de promoció econòmica, departament d’activitats, salut pública, consum, alcaldia i premsa. Aquesta oficina té com a finalitat simplificar i agilitzar els tràmits dependents de l’Ajuntament, així com oferir una atenció personalitzada per tal que empresaris i emprenedors treguin rendiment a les seves iniciatives empresarials.

Publicitat

Durant la jornada es van exposar tres ponències entorn als temes d’interès i actualitat en el sector industrial i comercial. En concret, van intervenir la Mònica Mendoza, professora de màrqueting de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB); l’Oscar Sicilia Bellalta, gestor de comptes de la Direcció Comercial de l’Institut Català de Finances i, finalment, la Dolors Paniagua Garcia, gerent de Projectes d’Inversió de la Generalitat de Catalunya.

Publicat el 17 d’abril de 2013 a les 17.00 per Cristina Muelas